GROLLOORANJE

Het EK staat op het punt los te barsten. Eerlijk is eerlijk, Frank houdt ons nog best een beetje in spanning met zijn inzichten tot nu toe maar oefening baart kunst dus we gaan er voor met zijn allen!

EK-POULE

Hoe gaan we dat doen? Iedereen houdt van een spelletje, niet waar? Dus we gaan een EK poule maken voor alle GROLLOORANJE-fans. Klik op de afbeelding, meld je aan (kan ook met een Facebookaccount) en je zit in de GROLLOORANJE-poule. De tussenstand en uitslagen komen op Facebook en in het sportblad te staan.

KLEIN MAAR KLEURRIJK

De kleinste GROLLOORANJE-fans willen natuurlijk ook iets doen. Daarom hebben we het volgende bedacht. Maak je mooiste tekening of als je het leuk vindt om te kleuren, maak je mooiste kleurplaat. Lever deze kleurplaten/tekeningen in voor 10 juli bij Angela Sijbring (Oostereind 10) of Carla Regeer (Schoonloƫrstraat 23). Op de dag van de finale maken we de mooiste tekening via Facebook bekend. De poster staat hier in het sportblad maar wordt ook uitgedeeld op OBS de Drift.

Klik hier voor de Kleurplaat VvV2021EK

Belangrijke informatie

  • Het EK start op vrijdag 11 juni, duurt precies een maand dus is tot 11 juli
  • Nederland speelt zijn eerste wedstrijd zondag 13 juni om 21 uur
  • Meld je aan en versla de meestervoorspeller!
  • Zet op je tekening je naam, leeftijd en adres (dan weten we waar de prijs heen moet)

OkƩ dus we hebben een EK poule, er worden tekeningen en kleurplaten gemaakt maar dat is natuurlijk nog niet alles. Voor een echt GROLLOORANJE-effect is er natuurlijk meer nodig. Versier je huis, je tuin, de hond, jezelf etc. Maak de mooiste, enthousiaste, beste GROLLOORANJE supporters foto en mail die voor 10 juli naar secretaris@volksvermakengrolloo.nl of WhatsApp naar Leanne 06-28429091. Win een borrelbox voor de finale op 11 juli!

 

WAT MOET JE DOEN?

  • Meld je aan voor de EK poule via de link voor 11 juni > Prijsuitreiking 12 juli
  • Maak een tekening of kleurplaat en lever die in > Prijsuitreiking 11 juli
  • Maak de beste GROLLOORANJE supporters foto en stuur die op > Prijsuitreiking 11 juli