Aanmelden Avondwandelvierdaagse 2022

Na het succes van voorgaande jaren organiseert Volksvermaken wederom de AW4D. Hierbij werken we samen met OBS De Drift en SGO en BVS Schoonloo.

De avondwandelvierdaagse vindt plaats van dinsdag 14 juni 2022 t/m vrijdag 17 juni 2022

De start en finish zijn vanaf  Café Restaurant Gerrie (Dinsdag/Woensdag/Vrijdag) De DONDERDAG zal er gestart en gefinisht worden bij Hegeman in SCHOONLOO (Hoofdstraat 16). Parkeren graag op het grote veld aan de Brinkakkers in Schoonloo. Parkeerbegeleiding is aanwezig. Er kan elke avond gestart worden tussen 18.00 en 19.00 uur waarna men een mooie route van ongeveer 5 of 10 km kan lopen door de prachtige omgeving van Grolloo/Schoonloo. Iedereen kan hieraan meedoen. Iedereen die op 3 avonden of meer de benodigde stempels vergaard, ontvangt een medaille als herinnering. Onderweg bieden we bij de stempelposten water of ranja aan. De laatste meters zullen worden begeleid door muziekvereniging Crescendo.

We zouden het leuk vinden wanneer de deelnemers zich op de laatste avond verkleden.       Het thema is:    BLAUW     

Kosten deelname:

  • Deelname kost € 4,00 pp. (ouder dan de basisschoolleeftijd)
  • Donateurs Volksvermaken € 3,00 pp. (ouder dan de basisschoolleeftijd)
  • Kinderen van de basisschool betalen € 2,00.
  • Het te betalen bedrag graag tijdens het afhalen van de stempelkaart(en) gepast te voldoen.

Opgave indien mogelijk graag via het opgaveformulier op de website en voor 10 juni. Ouders van leerlingen van De Drift kunnen informatie krijgen via Angela Sijbring of Inge Matthezing.