Lasergamen: verover de paashaas

Op eerste paasdag gaan we weer schieten. Geen neuties, maar met lasers. Betreed met je team de lasergame-arena in het Markehuis en verover als eerste de paashaas van de tegenstander. De dagwinnaars gaan met een leuke prijs naar huis.

Aan het begin van de middag is de arena geopend voor alle kinderen van groep 3 tot en met groep 6. In teams van 4 of 5 personen kunnen jullie de strijd met elkaar aangaan. Je mag een team vormen met leeftijdsgenootjes, broertjes of zusjes maar ook samen met een volwassene zoals je papa, mama, oom, tante, opa of oma.

later op de middag mag iedereen vanaf groep 7 en verder, dus ook volwassenen, de arena betreden. Vorm een team met je familieleden of vrienden en ga op jacht naar de paashaas.

Heb je geen team, maar wil je wel meedoen? Dat kan gewoon. Meld je aan en wij stellen een team voor je samen.

Let op! Deelname is op eigen risico en zaal-/gymschoenen ten zeerste aanbevolen.

Kosten
Donateurs: €2,50 per persoon per spel*
Niet donateurs: €3,00 per persoon per spel*

* in principe speelt elk team één spel. Als de tijd het toelaat kan er vaker gespeeld worden.

Aanmelden
Aanmelden kan tot 23 maart via het formulier hieronder.
Nadat alle inschrijvingen binnen zijn, maken we een wedstrijdindeling. Hierover ontvang je in de week voor Pasen een bericht.

 


EEN HANDJE HELPEN
Vind je het leuk om bij deze activiteit een handje te helpen? Laat het ons weten! We zorgen altijd goed voor onze vrijwilligers. Of het nu gaat om consumptiebonnen of lunchpakketten, wij zorgen dat je niets tekortkomt.  

SPONSORING
Heb je een eigen bedrijf en vind je het leuk om deze activiteit te sponsoren in ruil voor reclame? Laat het ons weten! Sponsoring kan in de vorm van geld, maar natuurlijk ook in de vorm van materieel of hand-en-spandiensten.