Programma AW4D

Avond wandelvierdaagse 2019

 

Vrijdagavond om 19:45

verzamelen speelplaats

Lienstukken!

 25 juni t/m 28 juni Avondwandel-4-daagse

Dinsdag 25 juni tot en met vrijdag 28 juni organiseert de VvV weer de avondwandelvierdaagse. Elke dag is er weer de keuze tussen 5 of 10 kilometer. De 5 kilometer gaat grotendeels over de verharde weg/fietspad of goed begaandbare paden, zodat kinderwagens ook mee kunnen. De 10 kilometer gaat juist veelal over onverharde paden door de bossen en de velden rondom Grolloo. Ën Schoonloo, want ook dit jaar wordt daar weer één dag gelopen.

Iedereen is natuurlijk van harte welkom om mee te lopen. Voor kinderen tot 12 jaar is het wel verplicht dat er een volwassene mee gaat.
Als je mee wilt doen, geef je dan op via de website: www.volksvermakengrolloo.nl.

De start en finish zijn vanaf Het Markehuis. Behalve op donderdag, want dan starten we in Schoonloo voor een rondje Schoonloo. Er kan elke avond gestart worden tussen 18:00 en 19.00 uur.

Wij gaan er van uit dat iedereen zich vooraf aanmeld. Voor opgave zie hieronder. Vooraf opgeven maakt dat we de avonden beter kunnen organiseren, dus maak hier s.v.p. gebruik van. Tevens is het zo dat er mogelijk geen medaille voor u beschikbaar is indien u zich niet vooraf – en tijdig – aanmeldt. U dient zich aan te melden voor 21 juni a.s.

U meldt zich op de eerste avond dat u meedoet – voor de meeste mensen zal dit dinsdagavond zijn – tussen 17:45 en 19:00 uur bij de start. U krijgt een op naam gestelde stempelkaart, geldig voor 4 avonden. De kaart wordt afgestempeld bij de start en op de desbetreffende avond.

Er bevindt zich op de 5 km route een stempelpost en op de 10 km route bevinden zich 2 stempelposten. Tevens stempelt u af bij de finish.

U hoeft niet alle avonden mee te wandelen, alhoewel dat natuurlijk wel de bedoeling is. Het is niet voor iedereen mogelijk elke avond mee te doen. Voor iedereen die drie avonden of meer meeloopt en dus een zodanige stempelkaart kan tonen, zorgen wij voor een medaille.

 

Op de laatste avond proberen we gezamenlijk het laatste stuk naar Het Markehuis af te leggen, vergezeld van de klanken van muziekvereniging Crescendo. Hiertoe wordt iedereen gevraagd rekening te houden met de verzameltijd, welke wij op 19:45 uur hebben gezet. Start dus op een zodanig tijdstip dat je, met de door jouw gekozen afstand, tijdig aanwezig bent. De locatie waar we verzamelen is (onder voorbehoud) de speelplaats aan de Lienstukken.

OPGAVE

  • Graag opgeven voor 21 juni a.s.
  • Iedereen wordt verzocht zich via het aanmeldformulier aan te melden. Mensen zonder internet worden via het sportkrantje(SGO) of de Boerhoorn (Schoonloo) geïnformeerd. Zij kunnen zich middels een ingevuld briefje aanmelden.
  • Kinderen t/m de basisschoolleeftijd kunnen alleen deelnemen onder begeleiding van een ouder, verzorger of begeleider. Per dag vermelden op het aanmeldingsformulier wie het kind begeleid.
  • De link naar het aanmeldformulier vindt u onder aan dit bericht.

Kosten deelname

  • Deelname kost € 4,00 pp. (ouder dan de basisschoolleeftijd)
  • Donateurs Volksvermaken € 3,00 pp. (ouder dan de basisschoolleeftijd)
  • Kinderen van de basisschool betalen € 2,00.
  • Het te betalen bedrag graag tijdens het afhalen van de stempelkaart(en) gepast te voldoen.

Verklaring korting donateurs VvV

Dit evenement wordt georganiseerd door de Vereniging voor Volksvermaken (VvV). Het wordt gefinancierd door Volksvermaken met ondersteuning van de gemeente Aa en Hunze. Donateurs van de VvV krijgen jaarlijks korting op deelnamekosten van een of meerdere activiteiten. De VvV heeft besloten een korting toe te passen van € 1,00 pp tijdens de AW4D.