logo vvv rwbDe Laatste Bus

 

21 februari 2016

De VvV organiseerde samen met Het Markehuis een matinee-voorstelling van Theater te water

de laatste busZo'n 125 mensen hebben kunnen genieten van een schitterend spel van Theater te water. 6 Jonge mensen voerden ons mee op weg naar de laatste bus. De verschillende typetjes werden subliem uitgespeeld en de diverse leuke liedjes werden met veel passie gebracht. De zaal zat mooi vol en het was reuze gezellig. De organisatie kreeg veel lof. daar waar het ging om het traject van reservering tot en met de speciale aandacht daar waar dat gevraagd werd. Een compliment was er ook aan het adres van Het Markehuis. De soepele afhandeling gedurende de pauze en na afloop oogste bijval.

De spelersgroep hebben we bedankt met een doosje Merci. Dit werd zeer op prijs gesteld, want wat moet je met een vijfde bosje bloemen in een week. Eindelijk iets anders. Volskvermaken dankt alle aanwezigen en vooral ook alle vrijwilligers.

De bezoekers konden nog even gezellig nazitten. Hun was gewezen op de mogelijkheid na afloop nog iets te gaan eten in het dorp en hier is door enkelen ook gebruik van gemaakt. Tja, en nu maar eens zien of we na deze laatste voorstelling van Theater te water voor volgend jaar iets nieuws gaan bedenken. Denkt u mee?

Klik hier voor de foto's!