logo vvv rwbVerslag AW4D 2017

 

logo AW4D Grolloo kleinHet is alweer een week geleden, maar wat was het weer heerlijk! 3 dagen hebben 150 mensen ’s avonds door weer en wind 5 of 10 km gelopen door de prachtige omgeving van Grolloo én van Schoonloo. De donderdag in Schoonloo, georganiseerd door de Belangenvereniging Schoonloo, werd door veel deelnemers erg gewaardeerd. Verandering van omgeving en wát voor omgeving: meer nog dan in Grolloo, duik je hier meteen het bos in. Deze route was voor kinderwagens daarom minder geschikt, een klein minpuntje...

Deze keer een avondwandelDRIEdaagse dus, één avond ging niet door vanwege dreigend onweer. De andere avonden vertrok een lange stoet mensen, jong en oud, om de felbegeerde stempels op hun stempelkaart te bemachtigen. Onderweg stonden weer de vrijwilligers klaar om behalve stempels ook ranja of water uit te delen. En natuurlijk de traktaties van de VvV, obs De Drift (uitgedeeld door twee juffies zelf) en Bij Ot en Sien.

Die laatste traktatie werd uitgereikt op het Hippisch Holtrijk waar de route overheen liep. Ieder kon daar mooi even blijven hangen om daarna op het afgesproken tijdstip naar Crescendo te lopen die ons stond op te wachten op de Lienstukken.
Onder hun muzikale begeleiding wandelden we onze laatste meters waarbij veel opa’s en oma’s en andere vrienden en familie langs de kant stonden te genieten en her en der lekkers of bloemen uitdeelden.
Ondertussen is het draaiboek bijgewerkt en wordt alweer druk overlegd over de data voor volgend jaar. Want dat we hiermee doorgaan, is zeker. Dank jullie wel allemaal voor deze fantastische week!