Silent Light Wandeling 2022

Wat een sfeer! Maar wat een regen… Helaas gooide dit roet in het knapperend vuurtje.

Ook dit jaar was Grolloo prachtig versierd met strengen lampjes, geweldige kerstfiguren en prachtige kerstbomen. Zonde om daar geen gebruik van te maken. Een route was uitgezet, warme chocolademelk stond op en een speurbingokaart was gemaakt.

Bij Bob & Tineke aan de Zuiderstraat werd er een hofje gecreëerd bij hen en Mimi en Tineke. Tenten stonden klaar met gezellige verlichting, Crescendo kwam muzikant voor muzikant aan en het vuurtje stond gezellig te knisperen. Een stukje deel was vrijgemaakt om daar de mensen van broodjes knakworst, marshmallows, warme chocolademelk en glühwein te voorzien.

De start was aan het Oostereind. Iedereen kreeg daar een verlicht bandje voor de zichtbaarheid en de speurbingokaart. Op de route kon je deze afbeeldingen allemaal vinden in ruil voor een warm muzikaal ontvangst aan de Zuiderstraat.

Erg gezellig en voor herhaling vatbaar. Fantastische muziek en lekker eten en drinken. Bedankt iedereen die eraan meegewerkt heeft en natuurlijk de deelnemers. Zij die niet bang waren voor een spatje regen, top! Hieronder nog een paar sfeerbeelden.