Sponsoren

Sponsoren Vereniging voor Volksvermaken.

 

De Vereniging voor Volksvermaken te Grolloo organiseert jaarlijks het zomerfeest in en voor Grolloo en omstreken. Daarnaast organiseren wij vele activiteiten in de periode maart tot en met oktober. Deze activiteiten trekken naast de eigen bevolking ook mensen aan vanuit de wijde omgeving en natuurlijk de vele gasten die in deze maanden hier verblijven.

 

Grolloo is Zo!

Samen met de Vereniging Dorpsbelangen Grolloo en Omstreken zetten we eens in de vijf jaar het evenement Grolloo is Zo! op de agenda. Wij zijn hier in het jaar 2000 mee begonnen. Voorgaande edities waren een grandioos succes. Alle ondernemers uit Grolloo en omgeving hebben hier actief aan deelgenomen, maar ook galerieën, kijktuinen, verenigingen en instellingen. Met muziek en zang, tentoonstellingen, open huizen en tal van andere activiteiten proberen we voor een zo breed mogelijk publiek een interessante agenda op te stellen. Na het succes van de eerste drie edities zien we de volgende met vertrouwen tegemoet.

 

Het programma van het zomerfeest

Zo lang als wij ons kunnen herinneren vindt het zomerfeest plaats in het laatste volle weekend in juli. Op de zaterdag organiseren we volksspelen. We proberen elk jaar met iets nieuws te komen, of we halen juist iets uit de kast wat daar al lang zat opgeborgen. we beginnen meestal rond de klok van 20:00 uur en zo ongeveer om 22:00 uur is de activiteit afgelopen. Maar dan hoeft men nog niet naar huis, want het terrein waarop de  spelen plaats vinden, ligt tussen de twee kroegen in die ons dorp rijk is.

 

De zondag is altijd de dag geweest waarop iets groots werd georganiseerd. De laatste jaren is dat een warenmarkt, waar ook de schoolkinderen van O.B.S. “De Drift” hun spulletjes te koop mogen aanbieden. Daarnaast  een minidraaimolen voor de kinderen, allerlei spelletjes voor jong en oud en natuurlijk een verloting met Rad van Avontuur. Dit alles onder de muzikale klanken van o.a. muziekvereniging Crescendo uit Grolloo.

Zie onder menuknop “Fondsenwerving” voor verdere uitleg en onze tegenprestatie.

Onze sponsoren

We hebben onze sponsoren ingedeeld in categorieën. Dat wil niet zeggen dat we minder blij zijn met de kleinere sponsoren. Nee, wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd. Dat geldt zeker ook bij ons. Toch vinden wij dat het goed is de verschillen in sponsoring aan te geven. Meer informatie vindt u onder “Fondsenwerving”.

Update d.d. 27 juli 2018

ster sponsor

hoofd sponsor

plus sponsor

norm sponsor

sub sponsor

basis sponsor

en anonieme sponsoren