Activiteiten

VvV Grolloo organiseert!

Na de kaarten met Valentijn maken we ons op voor Pasen. 

De agenda ziet er als volgt uit voor dit jaar:

17 april Strunen & Happen
18 april Eieren zoeken
4 mei Dodenherdenking
5 mei Bevrijding
7 juni Jaarvergadering + Groller Quiz
14 juni Start Avondwandelvierdaagse
3 september Dorpsbarbecue + muziek

Vrijwillig helpen

Niet vast als bestuurslid aan de slag maar wel helpen? Dat kan! Je kunt je nu per activiteit aanmelden als vrijwilliger. Je helpt dan bijvoorbeeld op de dag zelf met de voorbereiding, je neemt deel in een projectgroepje of helpt een uurtje her en der (dat verschilt ook per activiteit natuurlijk). Voorbeeld: je kind gaat meedoen met het fiets versieren, daarna gaan ze een rondje door het dorp met zijn allen. Als je dan als ouder mee wilt fietsen en daarbij een geel hesje aan zou willen trekken ben je voor ons al een hele hulp! Aanmelden kan vanaf nu.


Strunen & Happen

Kom Strunen & Happen op eerste Paasdag in Grolloo. Neutieschiet’n, Paashazen tellen, klimmen, eten & drinken en dat allemaal in een activiteit op eerste Paasdag. In samenwerking met de bedrijven CR Hofsteenge, Boerhaarshoeve, KDV Ot & Sien en Joytime, organiseert de VvV dit jaar Strunen & Happen. Vorm teams en geef je op. Er is een competitie-element voor volwassenen en kinderen. Er zijn twee routes gemaakt, een korte (wielvriendelijke) van ongeveer 3,5 km en een iets langere van ongeveer 7,5 km. Het eten en drinken is bij beide routes gelijk, waar het eten inbegrepen zit in de prijs moet je het drinken apart afrekenen. Klik hier en geef je team nu op.

In de agenda:

Wanneer? Waar? Kosten?
17 april 11 uur Hofsteenge, Grolloo €15,- volw/€7,50 kind  
         

Eieren zoeken

Denk je aan Pasen dan denk je aan eieren zoeken. De Paashaas is zijn eieren kwijtgeraakt, help jij met zoeken?

In de agenda:

Wanneer? Waar? Meenemen?
18 april 10:30 uur Markehuis, De Pol gratis eierzoekbril

 

Word donateur

  • Word donateur en bespaar meteen! Ga gauw naar de website en meld je aan! Voor €4,- per gezin per jaar ben je al donateur!