Verhuur

Al sinds 1945 organiseren we jaarlijks een hoop leuke activiteiten. Voor sommige spellen hebben we zelf alle benodigdheden in bezit. Deze zijn te huur voor feesten en partijen van particulieren, bedrijven en verenigingen. Zowel binnen als buiten Grolloo. Heb je binnenkort een familiedag, bedrijfsfeest, dorpsfeest of een andere bijeenkomst? Denk dan ook eens aan de middelen van de VvV!

Ook hebben we een muziekkoepel, dranghekken, verbodsborden en verrijdbare dorpsbankjes te huur.

Wil je iets huren? Neem dan contact met ons op!


SPELLEN
De volgende spellen zijn te huur:
OVERIGE MIDDELEN
De volgende middelen zijn te huur:
Bal geef door spel
Huurprijs: € 25,-
Een spel waarbij je een grote, lichte bal over een frame laat rollen. Als speler sta je stil en beweeg je alleen het frame. Zo laat je de bal op het frame van de volgende speler rollen. Op deze wijze leg je een parcours af.

Je kunt eventueel hindernissen opstellen, maar wanneer je op tijd speelt, is het spel op zich lastig genoeg.

We hebben twee sets van vier frames en een bal. Zo kun je met twee teams tegen elkaar spelen. Waarbij elk team uit drie tot vier spelers bestaat.

 

Bermgolf
Huurprijs: € 25,-

 

Een golfstick met een houten klos, een paar tennisballen en een paar gaten in de berm of een ander stuk terrein. (Het is natuurlijk wel zaak dat de berm of het terrein na afloop weer in originele staat wordt teruggebracht.)
 
De set bestaat uit 12 golfsticks, 12 ballen en 18 bordjes voor de holes. Eventueel leveren wij een grondboor mee. Bij verlies of schade aan één van de sticks, ballen of bordjes rekenen wij een bedrag van € 5,- per deel.

Centrifugaal kegelen
Huurprijs: € 100,-

 

 

Een spel waarbij je al slingerend met een skippybal de pionnen omver moet slaan. De pionnen staan op verschillende hoogtes op een houten constructie. De slingeraar staat op een bordes.
De skippybal mag alleen geslingerd worden en niet gegooid.

Hoefijzer gooien
Huurprijs: € 20,-

 

 

Een spel waarbij je hoefijzers om een statief moet gooien. Wie kent dit spel niet? Heel eenvoudig en altijd leuk. Iedereen kan meedoen. Het spel bestaat uit 5 hoefijzers en een statief.

 

 

 

Kuipsteekbaan
Huurprijs: € 100,-

 

Bij dit spel gaat de speler op een karretje over de rails. De speler moet ervoor zorgen dat hij de stok op tijd door het gat steekt, anders krijgt hij een bak water over zich heen.
 
De baan bestaat uit een bordes met hier aan gekoppeld rails. De rails zijn in segmenten opgebouwd. Het geheel wordt met een boutverbinding gekoppeld. De kuip hangt aan een in hoogte verstelbare constructie. Deze constructie wordt met scheerlijnen verankerd. We leveren 3 stokken bij de kuipsteekbaan. Voor de watervoorziening moet je zelf zorgen.

Marmottenspel
Huurprijs: € 20,-

 

Spel waarbij je moet proberen om de marmotten (golfballetjes) in de genummerde vakjes te laten rollen. Wie de meeste punten verzameld, wint.

Quattro-ski
Huurprijs: € 20,-

 

Bij dit spel sta je met vier personen in grote ski’s. Samen probeer je een parcours af te leggen. We hebben twee sets, zodat je ook met twee teams tegen elkaar kunt strijden. Wie als eerst de finish haalt wint.
Tableau op niveau
Huurprijs: € 50,-

 

 

Bij dit spel balanceren de spelers met lange buizen een tableau waarop een teil met water staat. Op die manier leggen ze een parcours af en proberen ze zoveel mogelijk water naar de finish te brengen. Onderweg moeten ze in ieder geval een keer onder een touw door. Indien gewenst kunnen er meer obstakels op het parcours gezet worden.
 
De teams kunnen gedurende een bepaalde tijd steeds weer het parcours afleggen, waarna wordt gemeten welk team het meeste water naar de finish heeft gebracht. Of de teams kunnen één keer het parcours afleggen, waarna wordt gemeten welk team het meeste water naar de finish heeft gebracht. Bij gelijk spel kan hierbij ook nog gekeken worden naar de tijd.
 
We hebben twee sets, zodat je ook met twee teams tegen elkaar kunt strijden. Elke set bestaat uit een tableau, vier kunststof buizen, een waterteil en twee maatbekers.
Vliegend tapijt
Huurprijs: € 20,-

 

Bij dit spel staan maximaal drie spelers op een groot tapijt (kunststof zeil). Wanneer de spelers omhoog springen moet de vierde speler het tapijt voorttrekken met behulp van het touw. Op die manier wordt een parcours afgelegd.
 
We hebben twee sets, zodat je ook met twee teams tegen elkaar kunt strijden.
Dranghekken
Huurprijs: € 10,- per dag (bij een periode langer dan vier dagen gaan we graag met je in overleg)

 

25 lichtgewicht, koppelbare dranghekken van 2,5 meter lang en 1 meter hoog.

Voor het vervangen van een dranghek, bijvoorbeeld bij schade, rekenen wij € 40,-.
 
Voor een meerprijs van € 2,- per dag kunnen wij ook 5 verbodsborden leveren voor aan de dranghekken.  
Muziekkoepel
Huurprijs: € 800,-

Een muziekkoepel, die als prachtig podium kan dienen. De koepel is van het bekende merk Spijkstaal en dateert van 1934. De muziekkoepel is echter erg goed onderhouden en recent gerenoveerd waarbij het onder andere van een nieuw dekkleed is voorzien.
 
De muziekkoepel is gebouwd op een 8 meter lange wagen. Het daadwerkelijk opbouwen van de wagen vereist enige kennis en dit kan daarom alleen onder begeleiding van vrijwilligers van de VvV.
 
Voor dit object overleggen we voorafgaand over aanvullende verhuur voorwaarden.

 

Verrijdbare dorpsbankjes
Huurprijs: € 5,- per dag 
Donateurs VvV: gratis
Alleen te huur binnen Grolloo, Vredenheim en Papenvoort