Steun ons met Rabo Clubsupport

Als lid van de Rabobank (Assen en Noord-Drenthe) kun je weer je stem uitbrengen voor Rabo ClubSupport: hiermee wordt ieder jaar een deel van het resultaat teruggegeven aan verenigingen.

Tussen 4 en 26 september kun je je stem uitbrengen op jouw drie favoriete verenigingen. We hopen natuurlijk dat je daarbij ook voor ons kiest. Zo kunnen wij ook het komende jaar weer vermakelijke activiteiten organiseren voor jong en oud: voor jou, je vrienden, je gezin, je buren en je dorpsgenoten.

Stemmen doe je via de website: https://www.rabo-clubsupport.nl/ of via de Rabo app.
Let op! Dit kan dus alleen als je lid bent van de Rabobank (Assen en Noord-Drenthe). Wel een Rabobankrekening maar nog geen lid? Zorg dan dat je dit alsnog wordt. Dat kan via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Het kost niets, alleen een paar seconden van je tijd. Meer informatie: https://www.rabobank.nl/leden/lid-worden

Dank voor je support! En kies je niet voor ons? Kies dan vooral voor een van de andere mooie verenigingen van Grolloo.