VvV organiseert!

Wat staat er allemaal nog op het programma? In oktober hebben we weer nieuwe activiteiten.

Op 2 en 3 oktober organiseren wij de Groller Ambachten. Er is een expositie van creatieve buurtgenoten die van alles laten zien en op zondag komt daarbij een markt waar je kunt zien/beleven/doen/kopen wat er allemaal door Groller wordt gemaakt. De entree hoef je maar eenmalig te betalen, dus als je zaterdag naar de expositie gaat en je wilt zondag nog een keer heen kost dat voor een donateur €2,- en voor niet-donateurs €4,-. Wil je nog deelnemen aan de expositie of markt? Dat kan! Aanmelden kan via de website of stuur een berichtje naar Leanne (06-28429091).

Dat donateur zijn kan dus wat opleveren! Voor maar €4,- per gezin en €2,- voor alleenwonenden ben je al donateur voor een heel jaar! Iedereen kan donateur worden. Dus doe je vaak mee met activiteiten en wil je de helft besparen aan entreekosten? Meld je dan aan als donateur. Kleine moeite, groot plezier!

Op 31 oktober is er een autopuzzeltocht. Hierbij zijn we een samenwerking aangegaan met de maker van talloze oriënteringsritten. De enige echte Hendrikus Schrotenboer, oftewel meester Schrotenboer voor iedereen ouder dan een jaar of dertig. Iedereen die hem als meester gehad heeft in groep 7 en 8 (of zelfs klas 5 en 6) heeft het woord ‘oriënteringsrit’ wel eens gehoord. Bereid je dus maar voor op een geweldige autopuzzeltocht en meld je aan via de website.