Groller Ambachten breidt uit!

VvV Grolloo organiseert!

GROLLER AMBACHTEN

Groller Ambachten breidt uit!

Door een andere activiteit die georganiseerd wordt heeft de VvV besloten de Groller Ambachten te verplaatsen naar het weekend van 2 en 3 oktober. Je leest het goed, 2 dagen in plaats van 1. Bezoek de Groller Ambachten en zie en beleef wat hier allemaal gaande is.

Groller Ambachten dag 1:

Op zaterdag 2 oktober openen we met de expositie. Vanaf 14:00 uur zijn de deuren van het Markehuis geopend en kan iedereen genieten van alles wat Grolloo te bieden heeft. De expositie blijft ook op zondag staan, dan in combinatie met de markt. Dus, ben jij die exposant en wil je graag je werk laten zien? Ga naar de website en meld je aan.

Groller Ambachten dag 2:

Op zondag 3 oktober openen we de deuren van het Markehuis om 10:00 uur. Dit is de kans voor jou als hobbyist of ondernemer om te laten zien wat je in huis hebt. Hang bijvoorbeeld je portfolio op, leg uit wat je aan kunt bieden, verkoop een abonnement of een pakket. Maak je mooie sieraden, kaarten of geweldige timmerwerken? Laat zien hoe, aan de voorbij lopende bezoekers en verkoop wat je wilt en kunt!

Wat nog meer?

Voor ondernemers die niet direct iets aan kunnen bieden maar wel gebruik willen maken van deze kans om zich te laten zien, bieden we andere promotiemogelijkheden.

Hoe kun je deelnemen?

Geef je op via het aanmeldformulier op de website. We hebben dit opgesplitst in 2 categorieën: markt en expositie. De plekken (inclusief tafel) voor de markt en het exposeren zijn geheel gratis. Heb je zelf een leuke stand? In overleg kunnen we veel regelen. Meld je voor 1 september aan.

Samengevat: