Opritverkoop een groot succes!

Op de laatste zondag van de meivakantie organiseerden we een opritverkoop. Met ruim 30 deelnemende adressen trok dat veel bekijks. Vanaf de eigen oprit of vanuit de eigen tuin werden allerlei spullen aangeboden. De schuur/zolder wat leger en de portemonnee wat voller, veel dorpsgenoten deden goede zaken.

Ook bij de stand van de VvV hadden we veel aanloop en hebben we iedereen blij kunnen maken met minimaal een (troost)prijs. Dank voor het spelen van het enveloppenspel, het marmottenspel of het grabbelen in de grabbelton. Met het geld wat we verdiend hebben kunnen we nog meer mooie activiteiten organiseren!

De prijzen voor het enveloppenspel werden onder andere aangeboden door Fruitbedrijf De Marwijkshof, Haarstudio Grolloo, Welkoop Marwijksoord, Pvc Creaties Schoonoord en Melktap Grolloo. Dank daarvoor!