De Avondvierdaagse zit er weer op

De avondvierdaagse zit er weer op en wat waren het mooie dagen! Op dinsdag hadden we met bijna 100 lopers een prachtige eerste dag gehad. De versnaperingen op het pauzepunt en het ijsje bij de finish waren uitstekend verzorgd door Kdv Bij Ot & Sien en Ijsvereniging het Evenveen. 🍦

Op woensdag kon de wandeling vanwege de storm helaas niet doorgaan. Maar op donderdag hadden we een prachtige route rondom Schoonloo uitgezet door Belangenvereniging Schoonloo. Ook de versnaperingen bij het pauzepunt werden door hen verzorgd.

Vandaag liepen we de laatste kilometers rondom Grolloo. En onder fantastische begeleiding van Crescendo Grolloo ten slotte de laatste meters 🙏🏻. Daarna was het dan tijd voor de medailles. Meer dan verdiend! 🥇💪🏻

De versnaperingen in de pauze werden vandaag aangeboden door Lekker Makkelijk Grolloo en omdat de woensdag niet doorging was er ook nog wat lekkers van Joytime Vrijetijdsactiviteiten, dankjulliewel!

Ook dank aan alle vrijwilligers die hebben geholpen bij de organisatie o.a. door de route uit te stippelen, door de ranja te schenken en door het verkeer te begeleiden. Zonder jullie hulp hadden we dit niet kunnen organiseren.

Maar natuurlijk ook dank aan alle enthousiaste wandelaars. We organiseren om jullie te vermaken en het is fantastisch als dan zoveel mensen meedoen! 🙏🏻

We hopen jullie allemaal volgend jaar weer te zien! 🥳