De lampjes in de dorpskerstboom branden

Dat was dan de laatste activiteit van 2023! Nadat de zon onder was gegaan, kwamen al snel de eerste dorpsgenoten naar het pleintje aan de hoofdstraat. Daar stond de dorpskerstboom al geduldig te wachten op mooie versiering.

Toen ook de warme chocolademelk en gluhwein klaar stond, mochten alle kinderen helpen om de lampjes van de dorpskerstboom aan te doen. Dat lukte, waarna een luid applaus volgde. Tot en met 30 december zal de dorpskerstboom in de ochtend en in de avond branden. Heb je jouw hanger nog niet in de boom gehangen? Dan mag dat natuurlijk alsnog!

Er zijn al heel veel mooie hangers opgehangen, dus zeker de moeite waard om even te bekijken.

Voor nu wensen we jullie allemaal hele fijne feestdagen! In 2024 zijn we weer terug met een hoop mooie activiteiten. Op 8 februari starten we met de jaarvergadering.