Herdenk en wandel mee met de VvV

In mei staan er twee activiteiten op de agenda:

4 mei – herdenking
Op 4 mei herdenken we ook in Grolloo de slachtoffers van oorlog. Dat doen we met een stille tocht, muziek en enkele toespraken.

Vanaf 19.00 uur verzamelen we aan de Meerkampsweg. De trommelslagers van Crescendo zullen ons vervolgens om 19.15 uur begeleiden naar de Vredesboom aan de hoofdstraat.

Hier kan geluisterd worden naar muziek van Crescendo en zang van Vriendenkring. Gerhard ter Beek en Marie Claire Neesen (gemeente Aa en Hunze) spreken tussendoor.

Na de last post zijn we om 20.00 uur twee minuten stil. Vervolgens worden er bloemen gelegd bij de kei.

Na het officiële programma is er de mogelijkheid om in de pastorietuin iets te drinken en even na te praten. Bij slecht weer zal dit binnen zijn.

Wees welkom om samen te herdenken!


21-24 mei – avondvierdaagse
Vier avonden lang lekker wandelen door de mooie natuur rondom Grolloo en Schoonloo en na afloop met een medaille naar huis. Wie wil dat nou niet!

Van 21 tot en met 24 mei organiseren we weer de avondvierdaagse met routes van 5 en 10 kilometer. Elke dag hebben we een ander startpunt zodat we vier mooie routes kunnen lopen. Onderweg is er steeds één pauzeplaats waar wat te drinken en wat lekkers uitgedeeld wordt.

Start- en eindpunten
Dinsdag – Vijfsprong
Woensdag – Joytime
Donderdag – Schoonloo
Vrijdag – CR Gerrie

Er kan elke dag gestart worden tussen 18.00 en 18.30 uur.

Laatste avond in het oranje!
Het thema van de laatste avond is ORANJE. Wie dat wil, mag verkleed wandelen. De laatste meters worden zoals altijd begeleid door muziekvereniging Crescendo. Zorg dat je op tijd start zodat je om 19.45 uur bij de Lienstukken bent.

Heb je 3 of 4 dagen gelopen dan ontvang je, na binnenkomst op dag 4, een medaille. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om 1 of 2 dagen te wandelen.

Kosten deelname
> ouder dan de basisschoolleeftijd: € 4,- / donateurs VvV € 3,-
> kinderen van de basisschool: € 2,-
Graag gepast betalen bij het afhalen van de stempelkaart.

Meld je aan door het formulier in te vullen: aanmelden doe je hier!