VvV Grolloo organiseert! – GROLLER AMBACHTEN

VvV Grolloo organiseert!

GROLLER AMBACHTEN

Wat is Groller Ambachten?

Georganiseerd door de VvV i.s.m. Bertus Reinders en Henk Zeelenberg is dit een markt en expositie die plaatsvindt in het Markehuis.

 

Komt dat zien!

Wij willen jullie van harte uitnodigen om langs te komen in het Markehuis op 2 en 3 oktober 2021. Bezoek de Groller Ambachten en zie en beleef wat hier allemaal gaande is. Grolloo is een ondernemend dorp met zo’n 150 bedrijven en 10 verenigingen en dat op een dikke 600 inwoners! Best indrukwekkend vindt de VvV. Tijd om te laten zien wat Grolloo allemaal in huis heeft.

 

Wat nog meer?

Niet alleen ondernemers kunnen laten zien wat ze allemaal kunnen en doen. Het heet natuurlijk Groller Ambachten. Dat wil zeggen dat ook schilders, knutselaars, artiesten, kunstenaars, beeldhouwers, dichters, schrijvers, muzikanten, zangers en toneelspelers hun ei kwijt kunnen. Stel je voor, je loopt het Markehuis binnen en al snel waan je je in een wereld vol bedrijvigheid en kunst.

 

Hoe kun je deelnemen?

Geef je op via het aanmeldformulier op de website. We hebben dit opgesplitst in 2 categorieën: markt en expositie. De plekken (inclusief tafel) voor de markt en het exposeren zijn geheel gratis. Heb je zelf een leuke stand? In overleg kunnen we veel regelen. Meld je voor 1 september aan.

 

Samengevat: